Jäsenkorjaaja MTE ® Hoitomuotona

Jäsenkorjaaja MTE® (Manuaaliseen terapian erikoisosaaminen)

Hoitomuodon ensisijaisena tarkoituksena on poistaa ongelman aiheuttaja ja sitä kautta poistaa kipua ja muita ongelmia.

Menetelmä on kehittämäni hoitotapa, jossa perustana on jäsenkorjauksen tehokkaiksi todetut tekniikat ja hoitotavat. Tekniikoita ovat mm. nilkan asentovirheiden korjaus, fasettilukkojen avaus, lantion ja lonkan mobilisaatiot, hieronta ja kehon tasapainon hoito. Jäsenkorjaus hoitona on turvallinen ja vanha tapa korjata kehon eri ongelmia käsin. 

”Ei tarvitse enää muualla käydä ”

– Pasi

Ongelmat sekä työtavat kuitenkin muuttuvat ja uusi tutkittu tieto vaatii myös jäsenkorjaukselta jatkuvaa muutosta. Ennen tehtiin paljon fyysistä työtä ja ongelmat olivat erilaisia nykypäivään verrattuna. Nykyään ongelmia tulee paljon esim. harrastuksen yhteydessä ja uudenlaisten työskentelytapojen takia esim. lisääntynyt istumatyö. Se vaatii eri hoitotapoja, kun pelto- ja tehdastöissä ennen muinoin. Tähän muutokseen jäsenkorjaus tarvitsee tukea muista tutkituista menetelmistä ja tavoista hoitaa kehon eri ongelmia. Tavoite on kuitenkin aina tehokkaampi hoito ja tyytyväinen asiakas, joten siksi muutos hoitomenetelmissä on jatkuvaa.

” Ammattitaidolla kroppa kuntoon. Päästä varpaisiin. ”

– Kirsi

Olemme alkaneet ymmärtämään mm. faskian ja hermoston sekä lihastoimintaketjujen hoidon merkityksen uuden tutkimustiedon perusteella. Kivun lievitykseen ja pehmytkudosten käsittelyyn on tullut hieronnan lisäksi mm. neulat ja hoitopöydällä tehtävät erilaiset tekniikat sekä triggerpisteiden käsittely. Tästä syystä kehitin uuden ja nykyaikaisemman hoitomuodon, jossa huomioidaan laajemmin asiakkaan kehon ongelmat.

Olen tuonut jäsenkorjaukseen ja sen tautioppiin lisäyksiä, sekä lisännyt eri vaihtoehtoja ja tekniikoita saada pysyvämpi terve tulos. Olen kehittänyt mm. Flossingin käytön yhdistettynä hoitoon ensimmäisenä Suomessa.

” En voi käsittää, että yhdellä hoidolla saa kivuttomaksi ja olen sitä ennen käynyt monella eri asiantuntijalla. ”

– Maarit

Kaikkia ei voi hoitaa samalla kaavalla, vaan on otettava yksilö huomioon hoidon toteutuksessa. Oikeanlainen ja laadukas tutkimus ennen hoitoa on meille itsestäänselvyys. Osaamme tutkimalla päätellä minkälainen hoito on turvallista toteuttaa. Ohjaamme asiakkaan tarvittaessa muualle hoitoa saamaan jos emme pysty auttamaa.

JäsenkorjaajaMTE© ei aina poista pelkästään kipua. Meillä käy paljon asiakkaita, jotka ennakoidusti käyvät meillä hoidossa. Jos kipu pääsee tulemaan, ollaan jo myöhässä. Ennaltaehkäisevä hoito on yhtä tärkeää kuin äkillisen kivun poistaminen!

” Olen käynyt paljon hoidoissa ulkomaita myöten, mutta en ole koskaan näin hyvää hoitoa saanut muualta. ”

– Tome

Urheilijat ja kuntoilijat käyvät meillä, koska haluavat parantaa suorituskykyä ja treenaamaan terveenä. Treeni menee perille ja palautuminen tehostuu, kun kroppaa huollattaa säännöllisesti ammattilaisella. Meillä käy Suomen mestareista Olympiavoittajiin, joten referenssiä löytyy.

Usein kuulee asiakkailta, että ovat käyneet vaivojen kanssa eri hoidoissa, mutta pysyvää muutosta olotilaan eivät ole saaneet. Meillä käynnin jälkeen ovat ihmetelleet kuinka kukaan muu ei ole tiettyjä asioita huomannut, ja saavat vihdoin ongelmaansa apua. Hoitomme on kokonaisvaltaista ja tehokasta! Meillä käy vuosittain yli 2500 tyytyväistä asiakasta, myös se kertoo hoitomuodon tehokkuudesta

” Olen tehnyt Samin kanssa yhteistyötä kohta viisi vuotta ja ollut todella tyytyväinen! ”

– Hannes Björninen, Olympiavoittaja, Maailmanmestari

Mitä ongelmia Jäsenkorjaaja MTE @ hoitaa?

Nilkka ja polvi. Kaikki pehmytkudokset alaraajoista ja faskiat. Ongelmat niminä: Epäspesifit polvikivut, nilkan virheasennot, luupiikit(plantaarifaskiitti), Juoksijan polvi, Osgood-Schlatterin tauti, penikka ongelmat. Mortonin neurooma, jalkojen toiminnallinen erimittaisuus.

Lantion virheasennot, Ristiluun virheasennot, SI-nivelen toimintahäiriöt, Lonkkanivelen liikerajoitteet, kaikki pehmytkudokset ja lantion virheasennon tuomat puolierot Ongelmat niminä: Iskiasvaivat, lonkan alueen kiputilat, Myofaskiaalinen kipuoireyhtymä – lihasjuostekipu, triggerpisteiden heijastekivut.

Fasettilukot, rangan liikehäiriöt, erilaiset alaselkä kivut, Skolioosi (jos toiminnallinen tai kasvava nuori), rintarangan liikehäiriöt (puutteellinen kierto, rintakipu) Ongelmat niminä: Noidannuoli, kramppitilat, ”lukkotilat”, Epäspesifi selkäkipu, päänsärky, puutuminen, hermoston toimintahäiriöt, lihaskivut, triggerpisteiden heijastekivut.

Niskan alueen kiputilat ja liikehäiriöt, lihaskivut, olkapään liikehäiriöt ja kivut, ranteiden ja käsivarsien liikehäiriöt ja kivut. Ongelmat niminä: Jäätynyt olkapää (vaatii usean käsittelyn), kiertäjäkalvosinoireyhtymä, rannekanava-ahtauma, tennis- ja golfkyynärpää, sormien puutumiset, päänsäryt. lihasheikkoudet ja hermoston ongelmat. Faskian aiheuttamat liikerajoitteet ja kivut.

Muista! Ylläpidä kropan toimintaa käymällä 2-3 kertaa vuodessa hoidossa ja ongelmat pysyvät poissa.

Jos olet epävarma saammeko hoitaa sinua, niin kysy lupaa omalta lääkäriltäsi.

JÄSENKORJAAJA MTE© POIKKEAA KAIKISTA JÄSENKORJAAJA TITTELIÄ KÄYTTÄVISTÄ KOKONAISVALTAISUUDELLAAN JA HOIDON TEHOKKUUDELLAAN. 

Tietosuojalauseke