Henkilökunta

Sami Aalto

Olen koulutettu hieroja sekä koulutettu Jäsenkorjaaja MTE (hoitomuodon kehittäjä). Olen erikoistunut vaikeisiin TuLe-ongelmiin sekä urheilijoiden kehon eri ongelmiin, sekä suorituksen parantamiseen kehonhuollon avulla. Hoitooni luottavat huippu-urheilijat Suomen Mestareista Olympia voittajiin. Urheilijoiden parissa olen työskennellyt Pelincansin Liiga-joukkueessa 2018-2020 ja tällä hetkellä toimin Suomen Ringette maajoukkueen fysiona.

Laura Holttinen

Olen suorittanut Jäsenkorjaaja MTE opinnot ja valmistuin marraskuussa 2021. Siitä asti olen tehnyt hoitoja, ja aloitin työt Kehonhuolto Aallolla keväällä 2022. Hyvinvointi on aina ollut minulle tärkeä aihe. Vuodesta 2017 alkaen olen toiminut koulutettuna valmentajana Järvenpään Kehäkarhuissa, missä ohjaan toiminnallisten harjoittelua, sekä kehonhuoltoa. Terveyden edistämiseen kiinnostukseni kehittyi eniten, kun sain itse tehokasta apua omien liikeratojen ongelmiin. Ajattelin että olisi ihana, jos minäkin pystyisin auttamaan
muita samalla tavalla. Kiinnostukseni kehittyi vielä sen jälkeen ja nyt opiskelen sairaanhoitajaksi. Ymmärrän hyvin kokonaisvaltaisen kehonhuollon merkityksen joka päiväisiin toimintoihin ja pyrin antamaan asiakkaille sopivat neuvot kehon ylläpitoon.

Marjot Korjus-Hupponen

Olen Marjot Korjus-Hupponen, 48 vuotias koulutettu Jäsenkorjaaja MTE, Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja sekä Certifioitu Personal Trainer Järvenpäästä. Luonnossa liikkuminen sekä laulaminen ovat minulle tärkeitä energianlähteitä. Mottoni on ” Vierivä kivi ei sammaloidu”
Ikä on minulle pelkkiä numeroita; enkä ole ikinä liian vanha oppimaan uutta.

Nähdään vastaanotolla.

Tietosuojalauseke